• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 51

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 51

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till läppiercingar

Hos BodyMod.se kan du hitta en massa annorlunda ringar till läppiercingar. Vi har ett rejält urval där det är möjligt att hitta ringar i många olika färger och former. Vi har bl.a. oändliga ringar, kulringar och mycket mera.

Nedan kan du läsa mer om ringar till läppiercingar. Du kan bl.a. läsa om hur du kan piffa upp din look/outfit snabbt ifall du tycker det är på väg att se grått och tråkigt ut. Du kan också läsa om vissa bra hygientips som är värda att följa, ifall du gärna vill undvika inflammation i din piercing.

Piffa upp din look med en läppiercing

Om du känner att din look är på väg att att vara grå och tråkig så kan du med fördel köpa dig en ny och spännande ring till din läppiercing. Typiskt ska det inte särskilt mycket til innan du igen kommer att framstå trendig och inbjudande. Med en smart ring till din läppiercing kan du blixtsnabbt piffa upp din look. Hos BodyMod.se kan du bl.a. hitta ringar till läppiercingar i annorlunda färger, vilket ger dig de bästa möjligheterna för att hitta en trendig ring som kan passa tillsammans med din look och din personlighet.

Hos BodyMod.se är kvaliteten i toppen och priserna i botten

Här hos BodyMod.se har vi ringar till läppiercingar av hög kvalitet. Vi envisar oss på att leverera fantastiska produkter till våra kunder. Därför kompromissar vi inte med kvaliteten – den ska bara vara till 100%. Även om vi skyltar med att ha väldigt kvalitetsfyllda produkter, så har vi faktiskt också några av branchens rimligaste priser. Vi menar att låga priser och hög kvalitet är en fantastisk kombination för dig som kund. Och det är just dig vi önskar att tjäna på bästa vis.

Bra råd om hygien

Det är viktigt att rengöra sina piercingar med jämna mellanrum. Särskilt i starten av piercingens levnadstid är det viktigt, då såret ännu inte är läkt. Vill du ge ditt sår de bästa villkoren för att läka perfekt, så rekommenderar vi att du använder dig av några av de många vårdprodukter vi säljer här på sidan. Du kan bl.a. hitta isotonisk saltvatten, som skyndar på läkningen av ditt sår. Isotonisk saltvatten är en faktastisk vårdprodukt som verkar precis med det samma. Klicka dig in på vår sida om vårdprodukter och ge din piercing de bästa villkoren för att läka perfekt.

Vill du läsa mer om piercingar?

Om du gärna vill läsa mer om piercingar samt vilka material de görs i så kan vi starkt rekommendera att läsa vår informationsblogg. På bloggen har vi nämligen skrivit en lång rad djupgående artiklar, der definitivt kan svara dig på några av dem frågorna du måtte ha om piercingar. Du kan exempelvisvis läsa om vilka fördelar och nackdelar det finns med att använda de olika piercingsmyckena.

Om du inte kan hitta svar på dina frågor på vår blogg, så får du mer än gärna ta kontakt med oss via vår blogg eller på mail. Vi värderar vår kundservice högt. Därför sitter vi alltid redo på att svara på dem frågorna du kan ha.