• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Madonna piercing

Den populära Madonna piercing har sitt namn efter en känd sångerska. Den ska alltid göras hos en profesionell piercare och den ligger i den låga änden av smärtskalan. Läs vidare här och bli klokare gällande denna läppiercing.

Madonna piercing och lite om dens historia

Madonna piercingen har sitt namn efter den världsberömda sångerskan Madonna. Grunden för att denna piercing är uppkallad efter henne är att den sitter placerad på samma ställe som Madonna har ett födelsemärke. Den är placerad till vänster för näsan över personens överläpp. En madonna piercing görs med en labret, som är ett liten piercingsmycke med en platta i bottnen och en kula på toppen.

Hur görs en madonna piercing

Du ska först och främst alltid försäkra dig att få gjord din madonna piercing hos en profesionell piercare. Det är en piercing som kan ge stora skader på tänder och tandkött ifall den inte placeras ordentligt och du bör därför endast använda en profesionell piercare till uppgiften. Först och främst ska området rengöras så det inte kommer vissa hudbakterier in i såret och sedan sätts en prick med en markeringspenna. Där kläms området om med en piercingtång och piercingnålen förs igenom huden. Till sist trycks nålen ut med piercingsmycket, och kulan skruvas på.

Vilken storlek på piercingsmycket ska jag använda till min madonna piercing

När din madonna piercing är gjord är det superviktigt att du får veta vilken storlek på piercingsmycket din piercare har använt. Nästan alla piercere använder en labret med en tjocklek på 1,2 mm. och en längd på 10 mm. Efter 2-3 veckor ska du byta ut ned till en kortare stav, då man nu har nått en fas där piercingen inte är svullen lägre. Så det uppenbara måttet att välja kommer alltid vara 1,2 mm. i tjocklek och 8 mm. i längd. Det är också dessa mått 99% av fallen som alla våra piercingsmycken till madonna piercing har. Är du osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice som alltid är redo med råd och vägledning.

Monroe piercing

Kärt barn har många namn. Det är ett ordspråk som ofta är väldigt på sitt rette när det kommer till annorlunda piercingar. För beroende på vem man frågar så kallas en piercing som är placerad på sidan av överläppen antingen moroe eller madonna piercing. Faktum är dock att uanset vad du väljer att kalla piercingen eller om den är placerad i höger eller vänster sida så är piercingen den samma och där används ditt smycke.

Så om man kallar det en monroe piercing eller blott en madonn är i och för sig lite likgiltigt. Här på BodyMod.se har vi blott val gt att kalla piercingen för en madonna, då det är det ord vi kan ser att det oftast blir sökt på. Alltså det är det ord de flesta använder när de talar om denna piercing.