• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hästskor till läppiercingar

Hos BodyMod.se har vi en massa annorlunda piercingsmycken till läppiercingar. Några av de populäraste av dessa smycken är hästskon. Hästskon är ett piercingsmycke som överraskande nog liknar en hästskor. I varje ända av hästskon är exempelvis placerad två kulor som ger smycket ett extra pift. Du kan t.ex. också få hästskor till piercing med spikar i sluten. Om du väljer kulor, spikar eller något helt annat är upp till dig själv.

I texten nedan kan du läsa mer om det populära hästskor-smycke. Du kommer bl.a. kunna läsa lite om vårt stora urval här på sidan, men det vil också vara möjligt att få vissa bra råd till, hur du bör bärar dig ad rent hygienmässigt.

Stort urval av hästskor till piercing hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av annorlunda hästskor till diverse läppiercingar. Du kan hitta ett hav av annorlunda färger och utsmyckningar. Vi har exempelvis en hästsko i färgen multicolor – en super häftig hästskor som blander alla färger. Dessutom har vi också hästskor med spikar i sluten. Denne typ av hästskor är till de personer som törs vara lite vågade och bryta vissa gränser.

Kvaliteten av vårt hästskor är självklart väldigt hög. Hos BodyMod.se säljer vi inte produkter som vi inte kan stå till 100% för. Därför kan du alltid förvänta dig att hitta ett stort urval av hästskor av en väldigt hög kvalitet. Även om vår kvalitet är väldigt hög så betyder det inte att våra priser också ligger i den höga ändan. Nej, hos BodyMod.se kan du alltid förvänta dig ett stort utbud av piercingsmycken till låga priser. Även om våra priser ibland kan verka väldigt låga, så ska du veta att vi aldrig kompromissar om kvaliteten. Kvalitet och glada kunder är det viktigaste för oss.

En bra presentidé

Om du är på jakt efter en present till en god vän eller väninna som älskar piercingar, bör du utan tvivel köpa en hästsko till piercing. Din vän eller väninna blir utan tvivel glad över denna slags piercing då den oftast anses vara ett annorlundare piercingsmycke än en "vanlig och tråkig" kulring. Köp hästskon i en färg som du vet att din vän eller väninna gillar och överraska mottagaren på bästa vis.

Hästskor för piercing och hygien

Som alla andra piercingar ska hästskon också rengöras. Om du inte vet vilka vårdprodukter som är bra att använda så kan du med fördel kika på vår sida om hygienprodukter. Här kan du hitta ett stort urval av olika vårdprodukter, som alla kan hjälpa att rengöra din piercing och din hästsko. En bra hygien är viktigt ifall man vill undvika bakterier och inflammationer i piercingen. Inflammation är något av det värsta man kan bli utsatt för. Därför ska du komma ihåg att rengöra din hästsko med jämna mellanrum – det är för ditt eget bästa. Kom ihåg att skruva igen bägge ändorna av hästskon och att rengöra där dom möts. Det är nämligen här det oftast kan sitta skit och samla på sig kroppsvätskor.

Läs mer om piercingar på vår blogg

Om du inte har fått nog information gällande piercingar och hästskor så har vi också en informationsblogg om piercingar. På denna blog kan du läsa mycket mer om piercingar, piercingsmycken, material osv. Så skynda dig in på bloggen och gå loss. Det finns en massa spännande artiklar som bara väntar på att bli läst.