• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

29 artiklar

per sida

29 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Läppiercing

BodyMod.se är leveranskunniga i allt inom piercingsmycken till din läppiercing. I korta tag så är det BodyMod.ses mål att kunna erbjuda dig allt vad ditt hjärta begär till din läppiercing eller läppiercingar ifall du har flera.

Här är piercingsmyckena till läppiercingarna:

De många olika slags smycken kan också delas upp efter de annorlunda materialen, så som kirurgiskt stål , titan, guld, PTFE, osv.
Det är viktigt att man väljer de rätta materialen till sin läppiercing. Tandläkare kommer alltid att rekommendera material så som PTFE och Bioplast eftersom de inte är skadliga för tänder och tandkött. Det finns ett hav av designer till de två materialen och den enda nackdelen är att man kan "tugga" dem i stycken. Men här bör man komma ihåg att ifall man kan bita dem i stycken, så skulle man ha förstört sina tänder.

Längden på smycken till läppen:

Det är viktigt att längden på de smycken man användar i läppen inte är för långa. Använder man ett för långt piercingsmycke, riskerar man att förstöra både tänder och tandkött. Men hur vet man då vilken storlek som man ska använda? Det är faktiskt inte så kompliceret att komma med vissa bra riktlinjer. När man får gjort sin piercing, så är det vanligt att man får gjort den med en lite längre stav, så det finns plats för att läppen kan svullna. Och med vanliga läppiercingar så som en madonna, medusa, angelbite, snakebite, lower labret etc kommer det att betyda en start-längd på 10 mm.

När svullnaden har gått ner roch såret börjar att läka, så är det på tiden att byta ut till en mindre stav. Det vanligaste är 8 mm, vilket också är det standardmått du kommer att hitta här i webshopen. Observera dock att smyckena med Bioplast och PTFE-stav typiskt kan förkortas i längden, således att man kan själv kan välja hur långa de ska vara

Idag har läppsmyckena också en standardtjocklek. Det piercas typiskt med 1,2 mm. nål i de professionella danske piercingstudierna. Fortfarande är 1,2 mm. också standarden på de piercingsmycken du hittar här på BodyMod.se. Det står tydligt angivet ifall de har andra mått.

Läppiercingar har också en stor fördel i och med att de enkelt kan gömmas med en genomskinlig "retainer", medan de samtidigt ger möjligheten att välja mellan flera annorlunda former av piercingar. Oftast är det inget problem att byta mellan kulringar, oändliga ringar, hästskor och labret.

Vi ser till att leverera din nästa piercing till läppen.