• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hästskor till manliga intimpiercingar

En hästsko ger dig möjlighet till stor variation i din intimpiercing eftersom de finns i så många olika färger och designer. Formen på en hästskon är som en vanlig ring, där det dock behövs ett liten del av ringen. Det ger i stället två änder på hästskon som det kan monteras kulor eller spikar på i en massa olika färger.

Stora hästskor

Om du är på utkik efter ett härligt stort och redigt smycke till din intimpiercing, som det gärna får vara lite "tyngd" i, så kommer våra stora hästskor av kirurgisk stål att vara ett riktigt bra val. Vi har dem både i en variant med kulor för sluten samt den lite fräckare versionen med spikar istället. Bägge designerna finns i olika storlekar samt färger och är också väldigt prisvänliga. Om du inte är så mycket för starka färger utan föredrar den klassiska blanka stållooken så kan våra klassiska hästskor med spikar också vara ett riktigt bra val.

Om du däremot letar efter en stor hästsko som inte är för tung att bära så kan du med fördel ta en närmare titt på våra stora hästskor av akryl. De finns i upp till 8 mm. i trådtjocklek i både svart samt blå akryl. Fördelen med de större storlekarnana är just att smycket inte är så tung att gå runt med, även om man kanske är uppe i den största storleken.