• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Raka stavar till kvinnliga intimpiercingar

En rak stav kan användas på samma villkor som andra intimpiercingsmycken så länge måtten passar, men de är speciellt välägnade till lodräta piercingar. Där följer de den naturliga kroppsformen när de används till intimpiercingar. När en pircing är lodrät kan en rak stav faktiskt vara det smycket som är allra bäst ägnat. Så är fallet till t.ex en klitorisförhud piercing, där en rak stav är ett riktigt bra val. Det beror dock också på individens anatomi samt personliga preferenser för i princip kan du naturligtvis använda en rak stav i vilken som helst intimpiercing om måtten passar.

Raka stavar av flexibelt material

Du kan också med stor fördel välja en flexibel stav av PTFE som kan skräddarsys för att passa till just precis dina mått. Du klipper nämligen själv längden på din stav så att den passar till den längd du ska använda i din intimpiercing. Samtidigt är staven mjuk och böjlig och kommer därför följa med dina rörelser, ifall du t.ex. lägger benen i kors eller är fysiskt aktiv som under sportsutövande.

Den raka staven av PTFE är också riktigt välägnad till de lodrätta piercingarna, speciellt ifall man är osäker på om man ska välja en rak eller en böjd stav. För med en flexibel stav får du det bästa av bägge typerna, nämligen en rak stav som kommer att böja sig då det är den naturliga följden av din kropps rörelser.