• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Utmärkt val av piercingsmycken

Piercingsmycken för alla typer av piercing

Artiklar 1 till 48 av totalt 211

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 48 av totalt 211

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Piercingar

Vi distribuerar allt inom piercingsmycken och annat till dina piercingar. Vi är mycket stolta över att vi alltid ger en service för våra kunder som är av en kval itet som inte förut har setts på webben. Av samma anledning har vi också en hög nöjdhetspoäng bland alla våra kunder - så du kan vara rätt så trygg när du handlar här.

Piercingsmycken

Vårt lager av piercingsmycken är stort och allt du kan lägga i korgen här i butiken är redo för omedelbar leverans. Detta innebär att om du beställer dina piercingsmycken före kl. 16:00 med oss så kommer de att skickas härifrån samma dag.

Navelpiercing

Vårt urval av smycken till din navelpiercing är bland det största, och delas upp i följande kategorier:

Särskilt våra navelpiercing namm är väldigt populära och i denna kategori erbjuder vi bland annat navelpiercingar med stjärntecken eller bokstäver som hänge. Skäm bort dig själv eller gör någon du älskar glad med en väldigt personlig present.

Tungpiercing

Vårt urval av smycken till din tungpiercing är stort och vi utvidgar konstant detta urval . Alla våra tungpiercingsmycken är framställda av material av högsta kval itet och vi distribuerar endast kirurgisk stål av typen 316L och titan av varianten G23.

Du kan t.ex. hitta smycken till din tungpiercing inom följande kategorier:

Dessutom har vi självklart alla andra typer av piercingsmycken till tungan och vi kan självklart också erbjudareservdelar till piercingar.

Läppiercing

Läppiercing är väldigt annorlunda när det gäller smycken då vissa läppiercingar endast kan göras med en speciell design. Hos oss hittar du självklart alla typer av piercingsmycken till läppen. Vi har byggt upp vår kategori med sorteringsalternativ för att förenkla processen av att hitta det rätta smycket för dig. Några av kategorierna som kan nämnas är:

Kom ihåg att vi alltid är redo att hjälpa dig med att hitta det smycket som du söker i vår kundeservice.

Öronpiercing

En Öronpiercing är ett brett begrepp som sträcker sig över många olika slags piercingar, som du självklart hittar ett brett urval av hos oss. Hitta bland annat smycken till följande öronpiercingar:

Eftersom öronpiercingar kan placeras på många andra ställen än just tragus och helix så kan du själv välja mellan ett stort urval av ringar, stavar och labretter. Alla kan användas, så länge att du har fått din piercing gjort hos en profesionell piercare med nål.

Bröstpiercing

I kategorin med bröstpiercingar hittar du inte endast de vanliga ringar och stavar i simple designer. Men du hittar också stavar och ringar med spännande udformninger och designer, samt de flotte bröstsköldtill de mer speciella lejligheder. Det enda du ska vara uppmärksam på när du shoppe piercingsmycken till din bröstpiercing er att du väljer 1,6 mm. trådtjocklek och en tilpas diameter eller längd. Skulle du vara i tvivl om vilken storlek, material eller annat du ska vælge, är vårt kundeservice alltid redo för att hjälpa pr. mail eller telefon.

Intimpiercingar

Har du en intimpiercing varesig du är man eller kvinna, har vi ett bra urval bland de vanligaste smyckena, men också en massa speciella smycken. Det enda du ska vara uppmärksam på är att välja 1,6 mm. trådtjocklek och sedan den längd eller diameter du ska använda. Vi har endast säkta material, så du behöver inte vara nervøs för att skade dina intime dele.

Du kan bl.a. hitta smycken till intimpiercingar, så som en Christina, Isabella, Prins Albert, Klitoris förhud och många andra spännande piercingar.

Fake piercingar

Har du inte fått lov för att få hul i kroppen eller är modet der inte helt endnu så kan du starte med en av vårt fake piercingar. Bl.a. kan du tage livet av bästemor med ett fake uttöjning eller hvad med en fake tungpiercing? Du hitta alla former för "falske" smycken i vårt kategori med fake piercingar.

Andra piercingsmycken

Du hittar självklart också andra kategorier, så som

Vi erbjuder ett stort urval av plugs, tunnlar och tapers och har allt du han tänkas behöva för använda för uttöjning. Vi står också bakom den största svenska guiden inom området. Du kan få den skickad till dig helt gratis via länken här.

Hos BodyMod.se går fokuserar vi på både materialen och priserna i orden, så att du kan handla allt till din uttöjning på ett ställe. Om det är det minsta vi kan hjälpa till med i anknytning till din uttöjning, var då inte blyg att kontakta oss via vår kundeservice eller läs mer i vårt gratis uttöjningsguide.

Prenumerera på RSS-kanal