• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Fake töjning – så får du ett falsk uttöjning till örat

Om du tycker att plugs för ett uttöjt öra ser tufft ut, men du har inte själv lust att göra en uttöjning i örat – då har vi lösningen för dig. Med fake plugs är det möjligt att få ditt öra att se ut som om att det har blivit uttöjt. Fake plugs liknar riktiga pluggar. till 100%. Den enda skillnaden är bara att de falskaplugsen fungerar som en öronring i stället för en bestämd plug för uttöjning. Visst är det smart?

Stort urval av fake plugs för dig som gärna vill lura dig till ett uttöjt öra

Hos BodyMod.se har vi en massa olika fake plugs i många olika former och färger. Vi har t.ex. en fake plug som är boxformad. Den boxformede pluggen är ett roligt produkt som utan tvivel liknar en äkta plug när du har den i din öronpiercing. Förutom boxformede plugs har vi också fake spiraltapers. En spiraltaper är ett väldigt tufft smycke och är speciellt välägnad som fake piercingsmycke. Det är väldigt svårt att se skillnad på en fake och en äkta spiraltaper. Därför kan du tryggt beställa en fake spiraltaper att se ut som att den vore äkta.

Varför använda fake plugs?

Det är riktigt många som väljer att köpa fake plugs i stället för att göra ett bestämt uttöjning i örat. För det första är fake plugs smycke som riktiga plugs och det är faktiskt väldigt svårt att kende skillnad på de fake och de äkta. För det andra är fake plugs väldigt populära eftersom det inte är alla personer som törs och har lust att gå i gång med töjning. Därför är fake plugs ett glimmrande alternativ till uttöjning då man fortfarande har en vill ha en uttöjning i örat. Folk som går förbi en person med fake plugs kan inte se om det är ett äkta eller ett falsk uttöjning. Därför är falskaplugs så populära.

Älskar din vän/väninna piercingar? Ge henne en fake plug i present

Fake plugs är en fantastisk presentidé till personer som älskar piercingar och kroppsutsmyckning. Om din vän eller väninna exempelvis har en öronpiercing i forvägen så kan du passende köpa en fake plug som smycke. Fake plugs är en rolig och annorlunda present och din vän/väninna vil utan tvivel bli glad för dem, ifall de i forvägen tycker att piercingar är en rolig och spännande slags kroppsutsmyckning.

Vill du veta mer om uttöjning och plugs?

På vår informationsblogg är det möjligt att få en massa kunskap om töjning och pluggar. Vi har skrivit en massa spännande artiklar om allt inom piercingvärlden. I fall du överväger att byta ut din fake plug ut med en äkta så rekommenderar vi dig att läsa mer om uttöjning på vår informationsblogg.

Om du har frågor eller liknande så rekommenderar vi att du först och främst letar efter svaret på vår informationsblogg. Om du inte kan hitta svaret på informationsbloggen så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så kommer vi från BodyMod.se hjälpa dig och ge dig ett svar.