• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Tungpiercingar i paketerbjudande

Här kan du göra ett riktigt bra och ekonomiskt köp, samtidigt som du får en massa nya tungpiercingar på en gang. När du använder dig av våra olika paketerbjudanden får du riktigt mycket för pengarna. Vårt paketerbjudande för tungpiercingar innehåller mellan 4 och 8 stk. tungpiercingar pr. paket, allt beroende på vilken modell du väljer och stk-priset.

Tungpiercingar av plast

Vi har flera olika tungpiercing paketerbjudande av plast, men ett av de mer populära produkterna är vårt storpack med 6 stk. självlysande tungpiercingar av akryl. Du får sex häftiga färger som alla lyser i mörkret och försäkrar att deras ägare – man eller kvinna - garanterat blir sedd. Samtidigt är akryl ett material som är super skonsamt mot tänderna efter akryl alltid går sönder innan en frisk och sund tand gör det. I fall du skulle vara så oturlig att du biter i kulan eller slår den mot tänderna så kommer det alltså vara kulan som går sönder först.

Om du gärna vill ha en tungpiercing av extra mjuk plast så kan du också med fördel kika på vårt paketerbjudande med hela 8 stk. teflon tungpiercingar, som självklart också blir levererade i 8 annorlunda friska färger. Teflon är ett supermjukt material som är väldigt bekvämt att använda, samtidigt som det fortsatt också är skonsamt mot tänderna.

Tungpiercingar av metall

Om du är en mer erfaren användare av tungpiercingar så föredrar du kanske att dina tungpiercingarna är av metall. Här finns det också flera olika valmöjligheter, men ett väldigt uppenbart och populärt val inom denna kategori är vårt paketerbjudande med en stav av kirurgisk stål samt sju tilhörande toppkulor - alla med stenar i olika färger.

Gillar du mer det unika och lite ”funky” så kan du också välja vårt liknande erbjudande, med endast en stav samt 5 toppkulor i olika designer. Det är bland annat kulor formade som en stjärna, ett hjärta samt en liten tärning.

Om det är kvalitet du är på utkik efter så är det dock nog paketerbjudandet med de fem titansbelagda tungpiercingarna i olika färger som du ska se närmare på. Här får du hela fem tungpiercingar i olika snygga skinande färger där det är fokus på kvaliteten. Din tunga kommer definitivt att tacka dig för det om du väljer detta paketerbjudande.