• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Töjning i paketerbjudande

Om du har en hel töjningprocess som du ska igång med så har du nu möjlighet att göra ett riktigt bra köp. Du kan nämligen köpa ett helt töjningsset där du sparar riktigt mycket i förhållande till att köpa dina tapers enskilt. När du köper ett set som paketerbjudande så väljer du helt enskilt ett set där töjningsdiametern i settet börjar en storlek över den storlek du har vid köpet. Skulle det hända att du hamnar i ett läge där den nästa naturliga töjningen inte finns i paketerbjudandet så har du alltid möjlighet att köpa en enskild taper i den bristande storleken tillsammans med ditt set.

Det skulle kunna vara så att du t.ex. har en töjning på 6 mm. och nu vill töja ut vidare. Då kan det kanske vara lite våldsamt att börja med 8 mm. Om det är fallet så har du möjlighet att köpa en särskild taper på 7 mm. utöver ditt nya töjningsset. Du har således också möjlighet att köpa en särskild taper på 9 mm. som supplement till ditt töjningsset i fall det önskas.

De olika paketerbjudandena

Du har möjlighet att välja ditt taperset i flera olika färger samt designer. Just nu finns i de två välkända designer, nämligen just raka tapers samt spiraltapers. Om du väljer raka tapers har du ytterligare möjlighet att välja ett exklusivt set av kirurgisk stål. Setet av stål innehåller fler storlekar än de andra settet gör medan du istället kan välja mellan flera olika set-storlekar i fall du köper dem som är gjorda av akryl.

Om du väljer ett spiraltaperset bör du just vara uppmärksam på att de först börjar vid 2 mm. I fall du behöver få den minsta storleken på 1,6 mm. har du också här möjlighet att köpa den som särskild spiraltaper, som supplement till ditt set.

Oavsett vilken tapertyp du väljer kan du mixa och matcha färgerna i ditt set, precis som du vill ha det. Du har exakt samma färger att välja mellan här som du har när du köper tapers i lösvikt. Detta gäller dock naturligtvis inte för tapersettet av kirurgisk stål.

Om du gärna vill veta något mer om töjning kan du läsa om ämnet på vår informationsblogg som bl.a. innehåller en gratis töjningsguide.