• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercingspaket – paketerbjudande på piercingar

Hos BodyMod.se har vi en massa paketerbjudanden på piercingar. Dessa paketerbjudanden är speciellt något för dig som gärna vill ha ett stort urval av piercingar som du kan välja mellan. Det är exempelvis många personer som gillar att använda en specifik slags navelpiercing på fest och en annan typ när de är på jobbet, i skolan eller idrottar. Om du älskar navelpiercingar och samtidigt gärna vill utsmycka din navel på ett snyggt och elegant sätt så är vårt navelpiercingspaket verkligen något för dig.

Hos BodyMod.se kan du få många olika navelpiercingspaket

Om du är på utkik efter en navelpiercingspaket har du kommit till rätt webshop. Hos oss kan du nämligen hitta ett stort urval av olika piercingspaket. Vi har bl.a. paketerbjudande som innehåller navelpiercingar med glitterkulor, kristallhjärtshänge, självlysande kulor och navelpiercingar av kirurgisk stål.

Vi har något för varje smak. Ta en titt på vårt urval och låt dig frestas till att köpa ditt nästa paketerbjudande på piercingar. Kom ihåg att rengöra din piercing när du byter ut den. Du kan läsa mer om hur du vårdar dina piercingar längre ner.

Navelpiercingar med glitterkulor

Gillar du fest och färger bör du köpa vårt navelpiercingspaket med sju navelpiercingar med glitterkulor. Detta paket innehåller sju piercingar som helt klart kan sätta igång en fest. Glitterkulorna skickar en festlig signal. Detta paketerbjudande är speciellt något för dig som gärna vill stå ut lite till nästa fest.

Navelpiercingar med kristallhjärtshänge

Hos BodyMod.se kan du bl.a. köpa ett paketerbjudande där du får fyra navelpiercingar med kristallhjärtshänge. Detta paketerbjudande innehåller några väldigt vackra navelpiercingar som passar riktigt bra till en tjej/kvinna som gärna vill skicka en feminin signal med sin piercing.

Kom ihåg att rengöra din piercing vid utbyte

När du byter din navelpiercing så är det viktigt att du rengör den. Om du inte rengör din piercing vid utbyte kan det väldigt snabbt uppstå inflammation och infektion, vilket kan vara svårt att bli av med. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av vårdprodukter, som alla kan hjälpa dig att rengöra din navelpiercing så att den blir ren och läcker att bli byta ut med ett annat smycke. Ta en titt på vårt stora urval av vårdprodukter och ge din piercing de bästa villkoren för att förbli vacker och ren.

Älskar du piercingar?

Om du älskar piercingar och bara inte kan få nog av dem så har vi faktiskt också en informationsblogg, där du kan läsa mycket mer om denna slags kroppsutsmyckning. På informationsbloggen kan du bl.a. läsa om materialen som används i piercingar.

Om du behöver svar på en fråga om piercingar så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.