• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Läppiercingar i paketerbjudande

Här har du möjlighet att göra ett riktigt bra köp, samtidigt som du är bra täckt, med ett fint litet urval av olika piercingarsmycken till din läppiercing. När du köper ett av våra paketerbjudanden är priset betydligt billigare när det kommer till stk. priset per smycke. Det smycke som används de oftast använda läppiercingarna, som t.ex. en madonna/monroe eller en lower labret piercing, heter rent faktiskt en labret. Labrets är superbra i de piercingar som de är tänkta till men är mindre användbara till t.ex. vanliga läppiercingar. Är du osäker på vilka piercingar som en labret passar bra till så har du möjlighet att läsa mer om just precis labrets, samt vilka piercingar de rekommenderas till, på vår informationsblogg.

De olika valmöjlighetern

Vi har flera olika typer av labrets, både som lösköp men också i vårt paketerbjudande. En av våra populäraste varianter är paketen med fem självlysande labrets, som självklart finns i fem olika färger. De har en riktigt häftiga effekt ifall man t.ex. använder dem på en tur på stan eftersom de, efter att ha laddats, förvandlas till små självlysande pärlor i din läppiercing när du är i nattlivet.

Gillar du mer det klassiska och feminina så kommer du kanske få mer glädje av våra stilrena labrets i skinande blankt kirurgisk stål med kulor och sten i flera olika färgkombinationer. I detta paket får du till och med hela åtta labrets med stenar till ett riktigt bra pris så det är lite av ett kap du kan göra här.

Eller ifall du vill vara ännu mer ekonomisk i ditt val av paketerbjudande till din läppiercing så kan du också välja att köpa denna labretstav av kirurgisk stål, med sju olika labretkulor med varsin färgad sten, för att skruva på staven när du vill byta ut till en annan färg.

Som du kan se har du fina valmöjligheter att göra ett riktigt bra köp när det kommer till labrets i din läppiercing, speciellt ifall du väljer ett av våra paketerbjudanden.