• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

28 artiklar

per sida

28 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Billiga piercingar och paketerbjudande

Att köpa billiga piercingar är definitivt något alla älskar men det är inte alltid möjligt att både kvaliteten, säkerheten och servicen är hög. Det skapar vi på BodyMod.se nu genom att erbjuda dig paketerbjudande.

De billigaste piercingarna

När du köpt ett av vårt paketerbjudande kan du alltid vara säker på att spara pengar så det brakar. Vi ger dig nämligen de billiga piercingarna genom ett förbättrat lagersystem som inte brister på varken kvalitet eller service. Det vill alltså säga att vi kan erbjuda dig de billigaste piercingarna, utan några av de många nackdelar som finns med att handla via t.ex. Thailand eller USA.

Spara pengar genom att storhandla piercingar

Våra paketerbjudanden på piercingar har alla gemensamt att när du köper en hel serie av samma piercingsmycken så blir det otroligt mycket billiga. Det kan t.ex. vara när du köper 8 tungpiercingar så får du piercingsmyckena till under 15,- kr. pr. stk. Men vad händer ifall man inte behöver så pass många tungpiercingar? Svaret är simpelt; Antingen kan man välja att spara dem till man ska byta ut dem, annars är det alltid möjligt att köpa dem tillsammans med en eller flera vänner.

Billiga tungpiercingar, navelpiercingar, läppiercingar osv.

Här i kategorin hittar du inte bara en slags billig piercing utan du hittar piercingsmycken till både din tungpiercing, navelpiercing, läppiercing osv. Vi utvidgar konstant och ofta hittar du ett paketerbjudande som passar perfekt för dina behov.

Observera att alla vårt piercingsmycken där staven är gjord av plast har den extra smarta funktionen att de kan avkortas. Så är de billiga navelpiercingarna lite för långa kan du alltid klippa till staven, skruva en metallkula ner över och så skär den en ny gänga i staven. Således kan du sätta på plastkulan igen och din navelpiercingstav är nu mindre. Detsamma gäller självklart för de billiga tungpiercingarna och billiga läppiercingarna som är gjorda av plast.