Öronpiercing formad som hjärta med stenkant

Tillgänglighet: I lager

119,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Piercingsmycken och hjärtan går mycket väl hand i hand, vilket detta smycke är ett sant exempel på. Smycket är format som ett litet hjärta i ett stycke av metall. Ändarna på hjärtat sitter i toppens fördjupning där hjärtat enkelt kan vridas så att öppningen blir större. När smycket sitter i örat vrider du enkelt ändarna ihop igen och hjärtat sitter perfekt plats.

Kanten på vänstra sidan av smycken är från topp till tå vackert dekorerad med 10 små stenar. Observera att stenarna endast är synliga från den ena sidan av smycket så det är inte möjligt att vända smycket.
Färgen på stenarna kan väljas från flera olika färger. Detsamma gäller färgen på själva metallen. Detta gör du i rutan ovan där det finns olika färgkombinationer. Men inte alla metallfärger finns i alla stenfärger. Men det finns nästan alltid en kombination som matchar alla piercingar.

Smycket heter öronpiercing, men du kan naturligtvis också använda den i andra piercingar också. De mest populära är daith, helix och tragus. En daith går också under namnet migränpiercing.

Mer information
Mer information
Varunummer Ear-29
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Bredd 13 mm.
Bredden är smyckets fulla bredd, inklusive allt och inte endast den del som förs genom huden.
Höjd 12 mm.
Höjden är smyckets fulla höjd från botten till topp, inklusive allt.
Trådtjocklek 1.2 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Material Mässing
Är smycket pläterat? Ja, hela smycket
Smycket har fått en ytbehandling. En plätering faller av med tiden. Du kan läsa mer om pläteringar på piercingsmycken här
Pläteringstyp Standardplätering
Som ovan nämnt så handlar det om en plätering ovanpå ett existerande material. Pläteringen kan lossna eller bli missfärgat om den utsätts för t.ex. Klor, shampoo/tvål, smink, krämer, hårspray/hårfärg osv.
Är smycket limmat? Ja
Lim har använts under tillverkningen av detta smycke. Det kan t.ex. handla om stenar som det har limmats på kulor eller andra dekorativa element som sitter fast med lim. Lim kan upplösas under vatten och därför rekommenderar vi att det här piercingsmycket används till vardagligt bruk eftersom det utsätts för vätska när du duschar, utövar sport, osv.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Öronpiercing formad som hjärta med stenkant
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder