• 30 dagars returrätt
    Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
  • Gratis frakt
    Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

På denna sida kan du hitta vårt utbud av dem senaste smyckena. Vi strävar ständigt efter att ha ett så pass uppdaterat utbud som möjligt. Det innebär att vi regelbundet uppdaterar denna sida med den senaste smyckena som vi får in i vår butik. Det finns inget bättre än nya piercingsmycken. Det kan t.ex. vara så att du tycket att din navelpiercing börjar se tråkig ut och kanske därför vill beställa en av våra många vackra smycken till navelpiercingar.

Nedan kommer du att kunna lära dig mer om våra senaste smycken. Du kommer att b.la. läsa om vårt breda utbud och hur man blixtsnabbt kan krydda till en ganska tråkig look till att bli läcker och inbjudande.

Många nya smycken hos BodyMod.se

Som tidigare nämnt så har vi en hel del nya smycken på BodyMod.se. Vi hänger med i aktuella trender inom kroppsutsmyckning. Därför kan du alltid räkna med att hitta den senaste trenden inom olika piercingar. Så snart vi får nya smycken i lager kommer du på denna sidan kunna hitta dem. Är du riktigt intresserad av modernitet och gillar att vara steget före alla andra så rekommenderar vi att du håller ett bra utvik på denna sida.

Piffa upp din outfit med nya smycken

Om du vill krydda upp din outfit en bit så vill du kanske köpa ett nytt smycke. Även om man inte skulle kunna tro det så är det ett faktum att man i många fall kan krydda till en outfit med smycken. På sommaren kan du särskilt få lite extra positiv uppmärksamhet genom att ha på dig i en t-shirt där man kan se din navel och navelpiercing . Om du har en navelkort t-shirt and också har en navelpiercing med en uggla så är det ingen tvekan om att du hänger med i modet.

Ibland kan par nya örhängen också ge din klädsel lite mer liv. Oavsett vad du söker så hittar du våra nyaste piercingsmycken här.

Hitta ditt nästa smycke hos BodyMod.se

Som sagt har vi ett stort urval av nya smycken här med BodyMod.se. Du hittar smycken i ett hav av olika färger, bilder and designer. Våra smycken är av god kvalitet så du kan köpa ditt nästa smycke säkert här med oss. Vi har även fri frakt och dag-till-dag leverans - samt en helt fenomenal kundtjänst. Vi vill ge dig dem bästa förutsättningarna för att köpa nya smycken tryggt och säkert.

Vi hoppas att du hittar ett smycke som du blir nöjd med!

Prenumerera på RSS-kanal