Guldpläterad labret med stenar i många olika färger

Tillgänglighet: I lager

69,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Detta är en guldpläterad labret som finns med stenar i många olika färger. Smycket är av kirurgiskt stål och är pläterat med 14 karats guld.

En labret kan användas till flera olika slags piercingar men används vanligtvis mest till läppiercingar- och traguspiercingar.

Färgerna finns i:

  • Klar
  • Aurora Borealis
  • Blå
  • Grön
  • Cerise
  • Ljusblå
  • Rosa
  • Mörklila
  • Röd
  • Turkos

Det rekommenderas att du använder titan, bioplast eller PTFE om din piercing inte är färdigläkt och dessa kan självklart också hittas här i shoppen.

Mer information
Mer information
Varunummer Labret-2
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Trådtjocklek 1.2 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Längd 8 mm.
Längen på ett smycke mäts alltid fågelvägen från kula till kula. Det vill säga att en böjd stav inte mäts längs böjen utan i en rak linje från innersidan av kulorna.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Är smycket pläterat? Ja, hela smycket
Smycket har fått en ytbehandling. En plätering faller av med tiden. Du kan läsa mer om pläteringar på piercingsmycken här
Pläteringstyp Jonimplantation
Det handlar faktiskt inte om en plätering utan om en ombildning av ytan där man tvingar fram ioner i det existerande materialet i hög hastighet. Eftersom det inte gäller en konkret plätering så kommer den inte heller att lossna. Den kommer dock med tiden att slitas och bli missfärgat. Denna process förkortas markant om materialet utsätts för t.ex. klor, shampoo/tvål, smink, krämer, hårspray/hårfärg osv. Med andra ord får du ett smycke som behåller sin färg i långt tid, så länge du bara ser efter och vårdar ditt smycke.
Kulstorlek 3 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (6)
louise torsson
Betyg
tycker den var riktigt snygg Review by louise bruun thomsen
Tycker verkligen att den är värd pengarna
Betyg
Har köpt den i tre olika färger och allt är som förväntat, speciellt med tanke på priset. Absolut inget fel med den. Håller med Louise om att modellen är riktigt snygg Review by Ricke
Naaaiiice
Betyg
Dom är väldigt snygga, sitter bra i och faller inte ut. Nåt alla borde köpa till sin labret, Madonna eller vad man nu har i läppen ;) Review by Pernilla
Jättebra!
Betyg
Den är fett läcker. Har på mig den hela tiden - kulan lossnar inte även om man har pillerfingrar som jag :b.
Jag hade problem med min piercing i början med efter att jag bytte till den här så var allt lugnt! :-D.

Det är ett par snygga piercingar för typ inga pengar - definitivt värt att köpa!
Review by Ricke Gregersson
Smart och feminin
Betyg
Det är superfeminint. Det sitter också riktigt bra och är liksom inte för mycket. Lätt att få i och ta ut. Jag har den i flera färger och de är galet enkla att byta mellan. De olika stenarna är riktigt snygga och man känner sig lite extra fin när man har i den här piercingen. Den kan hålla under en längre tid så länge man bara ser efter den lite. Säkert en piercing som jag kommer använda ofta så länge den passar, och jag vill rekommendera den till alla andra som skulle behöva något kul att byta med. Snyggt smycke :) Review by Märta Vibeke Hansson
Jättesnygg
Betyg
Snyggt smycke, bra kvalitet och jättesnabb leverans. Review by Nat
Skriv din egen recension
You're reviewing: Guldpläterad labret med stenar i många olika färger
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder