Enkel oändlig tvinnad ring

Tillgänglighet: I lager

39,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Här ser du en annorlunda variation av vår superpopulära enkla oändliga ring. Vår vanliga oändliga ring består av en bit metall vars slut möts i en rund ting. Med denna oändliga ring så används det två bitar metall istället. Dessa är tvinnade och följer ringen form så att det blir nästan en flätad look. Ringens slut har fått en liten snirkling som har gjorts vackert rund, både för att skona din piercing när man sätter i ringen men också för att hålla i de två metallbitarna. På så sätt faller den ifrån varandra. 

Ringens slut kan dras från varandra och sedan samlas igen, men vi rekommenderar att du vrider änderna när du ska ta ut och sätta i den i kroppen.

Ringen finns i tre populära färger; blank, svart och guld. Samtidigt kan varje färg väljas i flera olika diameter och trådtjocklekar. Välj ända upp till 1,6 mm. i trådtjocklek.

Ringen kan användas i nästan alla piercingar så länge måtten på din piercing stämmer överens med smyckets mått. Använd den t.ex. i en traguspiercing eller kanske en läppiercing.

Mer information
Mer information
Varunummer Ring-105
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Är smycket pläterat? Ja, hela smycket
Smycket har fått en ytbehandling. En plätering faller av med tiden. Du kan läsa mer om pläteringar på piercingsmycken här
Pläteringstyp Jonimplantation
Det handlar faktiskt inte om en plätering utan om en ombildning av ytan där man tvingar fram ioner i det existerande materialet i hög hastighet. Eftersom det inte gäller en konkret plätering så kommer den inte heller att lossna. Den kommer dock med tiden att slitas och bli missfärgat. Denna process förkortas markant om materialet utsätts för t.ex. klor, shampoo/tvål, smink, krämer, hårspray/hårfärg osv. Med andra ord får du ett smycke som behåller sin färg i långt tid, så länge du bara ser efter och vårdar ditt smycke.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Enkel oändlig tvinnad ring
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder