• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

19 artiklar

per sida

19 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Vårdprodukter till piercingar

När man får utfört en piercing skapas ett sår på kroppen beroende på var på kroppen man har gjort den. Detta sår behöver som alla andra sår tid för att läka igen. Med vårdprodukter från BodyMod.se kan du ge din piercing och ditt sår de bästa villkoren för att läka perfekt. Ett perfekt läkt sår ger en perfekt utförd piercing. Nedan kan du läsa mer om hur du bäst ser efter och vårdar dina piercingar.

Köp dina vårdprodukter för piercingar hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av vårdprodukter till piercingar. Vi är väldigt medvetna om att en piercing först blir riktigt vacker när den har fått massor av vård. Därför kan du hos oss hitta en massa olika vårdprodukter för piercingar som alla kan hjälpa till att läka ditt piercingsår på det mest optimala sättet.

Bland vårt urval av vårdprodukter kan du bl.a. hitta desinficerande spritservetter, isotonisk saltvatten, Vitamin smörjsalva, Tops med rengöringsvätska och väldigt mycker mer. Vare sig du har gjort en tungpiercing eller en navelpiercing, kan du hos BodyMod.se hitta vårdprodukter för alla slags piercingar.

Desto bättre du är på att vårda din piercing, ju vackrare blir den

Det finns inga tvivel om att man med en nogrann vård av sin piercing får en riktigt snygg och hållbar piercing. Det värsta som kan hända när man precis har gjort en piercing är att det blir inflammation i den. Inflammation kan vara svårt att få bukt med. Därför är det lika bra att våra sin piercing optimalt från början. Med vårdprodukter till piercingar får du med säkerhet en nogrann klinisk vård.

Det är viktigt att vårda sina piercingar

Om man inte vårdar sina piercingar bra nog blir det som tidigare nämnt inflammation i dem. En inflammation kan väldigt snabbt sluta med att man är tvungen att ta bort piercingen från kroppen och låta såret läka – och det är ju inte precis det man önskar i fall man precis har gjort en ny och snygg piercing.

Bra råd kring hygien

När man precis har gjort en piercing är det viktigt att hålla såret så rent som möjligt. Därför bör man inte börja pilla på sin piercing. Man bör inte heller låta sina vänner röra den då det väldigt snabbt kan uppstå inflammation i såret vid beröring. Det är viktigt att låta sin piercing få lugn och ro så att den kan läka optimalt. Har man gjort en läpp- eller tungpiercing så bör man inte kyssa någon innan det har gått två till tre veckor.

Om du gärna vill veta mer om hur de olika piercingarna ska vårdas och ses efter så kan vi också hjälpa dig. Här på sidan har vi nämligen skrivit en stor samling artiklar till dig som gärna vill veta mer om piercingar. Här kan du bland annat läsa om hur lång tid de olika piercingarna tar att läka, vilka smycken du ska använda och få en gratis rengöringsguide skickad till dig - samt väldigt mycker mer. Du hittar allt precis här.

Prenumerera på RSS-kanal