Bröstpiercing med opalstenar

Tillgänglighet: I lager

149,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Om du gillar snygga färger så är denna bröstpiercingsstav med vackra opalstenar något för just dig!

Detta färgglada smycke skiljer sig från mängden med sin enkla men stiliga design. De vackra runda opalstenarna sitter fast med hjälp av fyra griparmar i sluten som gör designen läcker och annorlunda, men de ser också till att stenarna sitter fast väl. Staven är gjord av kirurgiskt stål, som är det mest använda materialet inom piercingbranchen. Kirurgiskt stål är otroligt lätt att rengöra och varken rostar eller blir fult med tiden. Se dock till att du rengör smycket nu och då eftersom det annars kan samla på sig tvålrester eller kroppsvätskor.

Denna snygga glittrande bröstpiercing kan naturligtvis användas av bägge kön men används nog mest av den kvinnliga befolkningen. Du har möjlighet att välja mellan den många snygga färgerna så att du får ett smycke som passar till precis din personlighet och ditt temperament. Den färgen du väljer är naturligtvis färgen på båda två 7 mm. stora kulor i sluten av staven. Längden på staven är 16 mm. och trådtjockleken är 1,6 mm. - precis som man ser vid de allra flesta bröstpiercingarna.

Så om du tycker om snygga spralliga färgerär en bröstpiercing med opalstenar något för just dig.

Mer information
Mer information
Varunummer Nipple-78
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Trådtjocklek 1.6 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Längd 14 mm.
Längen på ett smycke mäts alltid fågelvägen från kula till kula. Det vill säga att en böjd stav inte mäts längs böjen utan i en rak linje från innersidan av kulorna.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Sekundärmaterial Mässing
Är smycket pläterat? Ja, kulorna
Kulorna har blivit ytbehandlade för att få en mer spännande look. Läs mer om plätering her.
Pläteringstyp Standardplätering
Som ovan nämnt så handlar det om en plätering ovanpå ett existerande material. Pläteringen kan lossna eller bli missfärgat om den utsätts för t.ex. Klor, shampoo/tvål, smink, krämer, hårspray/hårfärg osv.
Kulstorlek 7 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Bröstpiercing med opalstenar
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder