Töjning översigt

Töjning

Töjning av sina öronsnibbar är riktigt populärt. Man kan snart inte gå en tur i staden utan att möta personer med stora hål i öronen. Har du även övervägt att töja ut, har vi gjord en glimrande guide som kommer omkring allt vad som är värt att veta omkring töjning. Mer om det i punkten härunder.
Overvej kraftigt om du kommer gå runt med stora hål i öronen. Se töjning som en permanent förändring av kroppen, även om man säger att hålet kan dra sig samman igen ifall man endast töjningär upp till en storlek omkring 8 mm.

Gratis töjningguide

Har du tänkt över om töjning är något för dig, så kan du härunder få skickad till dig en gratis guide som handlar om töjning. Det är nästan lite för enkelt att få fingrarna i den. Klicka på knappen fyll i din e-mail och ladda ner guiden i PDF-format.
Är du ännu inte helt säker på, om töjning är något för dig, så kan du med en fake taper eller en fake plug, se däran det kommer se ut med smyckena i örat. Det kräver bra nog ett piercad hål i örat, men det är också det.

FÅ SKICKAT GUIDEN OM TÖJNING GRATIS - KLICKA HÄR

Vilka smyckestyper kan används till töjning?

Du kan läsa väldigt mer om vilka smycken som kan används precis här:

 

Vilka material kan används till töjning?

Det är stor skillnad på materialen. Några är av metall, några är av plast och andra av trä eller ben och horn från dyr. De har alla olika egenskaper. Bl. a. kan huden andas genom trä, men suger ut istället utsöndrar vätska. Akryl innehåller inte nickel och är otroligt enkelt i väktan där metall som t. ex. kirurgiskt stål kan vara väldigt tungt. Kirurgiskt stål låter dock inte huden andas. Som du kan se är som fördela och nackdelar vid alla material. härunder kan du läsa mer om de olika material, så du kan hitta det som passar dig och ditt öron bäst:

Kommentera