Information om piercingar och töjning

Här hittar du våra försök på att ger dig svar på alla dina fråga vedr. piercingar och töjning.

Välj endast en av kategorierna härunder och du kommer kunna läsa väldigt mer om alla typer piercingar, risk, historie, framgångssätt och väldigt mer.

Välj din kategori här:

 

Hitta svaret eller stil ett fråga

Vi vill väldigt gärna servera alla svaren på din fråga på ett silverfat. Därför håber vi också att vi har avtäckat alla tänkalige fråga i våra många ariklar. Ifall vi dock har glömt något du gärna skulle vilja vide, så fråga bara. I bunden av varje artikel, hittar du ett par felter däri du kan skriva ditt namn, din e-mail och ditt fråga. Så snart vi har svaret, få du besked pr. e-mail och andra kommer kunna läsa ditt fråga också. De kommer dock inte kunna se din e-mail. Så fråga slutligen på, det kommer endast andra till nytta. För ifall du tvivlar andra säkert också. På det sättet kan vi hjälpa flest mulige av gången. Kom ihåg det är helt okay att vara anonym. Bare låt bli att skriva ditt namn, så är som ingen som hittar utav hvem du er.

Vi har också gjord ett par guider, till dig som önskar att vara noggrant i din rengöring av dina piercingsmycken, rensning av din nya piercing eller töja ut korrekt och utan komplikationer. Dessa guider hittar du fram till endast genom att klicka på de saker du söker information omkring. Enten i form av skrift här på sitet eller via en stor guide vi skickar dig gratis pr. e-mail som PDF.

Riktigt god avnjutning! BodyMod.se

 

Kommentera